EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dimarts, 2 de juliol del 2013

A la tercera, va la vençuda!

Finalment, després dels dos segons a Porqueres i Andorra he aconsseguit guanyar i amb autoritat.

Montornès del Vallès, va ser l'escenari d'una gran cursa amb 40 voltes en un circuit de 2'5 kms, donarien un total de 75 kms. La cursa va començar lenta, donat al control del tandem capitanejat per Joan Font.
Poc a poc, diversos corredors marxaven per davant formant un grup de 15 unitats. Fins que, vaig aconsseguir enllaçar amb el grup capdavanter amb un altre corredor (Hector Abad).
En aquest grup, ens trobavem quatre integrats del Team. Peró la resta de corredors, no s'entenien en la contiunuitat en els relleus.
Fet que va portar a la seguent escapada bona  on vaig poder marxar juntament amb D.Pua. Junts afrontariem més de mitja cursa, fins que a falta de 7 voltes D.Pua va punxar roda i vaig marxar en solitari en busca de la victòria.