EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dimarts, 18 d’agost del 2009

Ciclisme pel Pirineu


Avui hem fet una sortideta de 4 hores pel Pirineu aprofitant que allà, les temperatures són més fresques i un dia esplèndit. Sortida desde Berga amb en Jordi Rius i l'Antonio Tirado, a les 8h després del cafetó.
Direcció Guardiola de Bergueda pujant cap a Saldes fins el coll de la Trapa. A peus del majestuós Pedraforca ens hem desviat a l'esquerra per pujar pel Coll de Pradell.
Hem baixat direcció Vallcebre (rampes del 20%) i ens hem desviat a la dreta direcció Peguera. Val a dir que el paissatge que ens ha regalat ha estat maravellos però també, hem passat penuries en passar per rampes superiors a 15%.
Hem continuat la carretera fins arribar a Rassos de Peguera, amb un últim tram sense asfaltar de 1800m amb bicicleta a coll inclòs. Seguidament paradeta a repostar aigua i descens fins a Berga. Vel/max 84'5.
Amb 75 km a la saca, no en teniem prou i hem seguit direcció Sant Llorenç de Morunys fins la Mina. Onze kilometrets més d'ascenció al 5 i 6%, i descens per acabar a Berga amb 100kms, 2300m desnivell acumulat.
No us perdeu la crònica del blog del Toni Tirado! Em parteixo recordant quan els he convençut per seguir pel camí forestal! je,je,je...