EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

diumenge, 27 de setembre del 2009

Final de temporada

Avui diumenge ens hem donat cita al Prat de Llobregat, per disputar la última cursa de la temporada de la Xallenge catalana senior-master30. En un circuit de poc més de 1'2 kms on s'havia de donar 50 voltes amb esprints puntuables a cada 5 voltes, finalitzant amb 60 kms a una mitja de 44 kms/h.
Abans de començar la cursa, la comisió senior-master 30 i la presidenta de la federació catalana, Carme Mas han fet homenatge al Xavier Novell. Fent entrega d'un maillot de la selecció catalana a Sara Novell en representació de la familia.
Molt emotiu també el detall de l'ex-alpinista ara convertit en ciclista de la categoria, Sergi Mingote. Fent obsequi d'una bota amb la que ell mateix va assolir l'alt de l'Everest, amb inscripció on ens recorda que estarem més aprop del nostre amic.
Abans de començar, un minut de silenci i seguidament una volta al circuit neutralitzada. S'ha fet molt dura la sortida de la cursa, on no he pogut aguantar les llàgrimes i algun no ha pres la sortida.
De sortida el pilot ha començat a agafar velocitat i m'he colocat a les posicions capdevanteres que m'han permés assolir els dos primers esprints puntuables fent dedicatòria al MASSAI. No seria l'unic ja que el companys d'equip Juan Carlos Medina, avui amb un maillot dedicat al Xavi i el Sergi Sales fent presència a l'homenatge han ajudat a l'Albert a puntuar en dues ocasions més en primera posició un segon i un quart lloc que li donaven la victòria de la cursa.
El Medina també aconseguia puntuar en varies ocasions i en l'últim tram de la cursa es ficava en la última i definitiva escapada juntament amb quatre corredors que el permetrien seguir puntuant i acabar segon a la cursa a tant sols un punt de l'Albert.
En Sergi que retornava d'un llarg periode de descans i amb baixa forma ha tirat d'experiència i qualitat i fent valer la seva condició d'esprinter també aconseguia puntuar en diverses ocasions.
L'Antonio Cruz, tot i que les curses planeres no són la seva especialitat i ell es fa notar en les fortes pujades, molt atent com de costum ha aconseguit entrar el primer dels que no tenien puntuació per esprints. Consolidant així la segona posició absoluta master 30 del campionat.
En Patiño vestint el malliot vermell d'en Xavi i lluitant com un autèntic Massai. Patiño! Les grans pujades t'esperen, Vallter, Turó de l'Home, etc... i dalt de tot el gran Massai!El Xavi estava molt unit a l'equip, tres dels integrant son de la mateixa localitat i els altres haviem fet un fort lligam amb ell. Ell sempre fidel al seu esponsor sempre volia correr en solitari, però sempre estava amb nosaltres. De no ser, hauria format part de la nostre esquadra.
Avui he aconseguit la meva primera victìoria absolta i l'equip li hem volgut retre homenatge guanyant la cursa, sempre amb nosaltres...