EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dilluns, 16 de novembre del 2009

Cloenda temporada 2009


Aquí estic, més feliç que un pèsol amb els trofeus de 1er classificat master 30 i 1er equip classificat de la Xallenge Senior - Master 30 del 2009.
Ahir diumenge la comissió de Veterans, celebrava el tradicional dinar amb entrega de trofeus de la temporada 2009 de ciclisme de carretera. Juntament amb ells, ens varen acollir en la seva celebració a la comisió Senior - Master 30.
Ara estem treballant en la reestructuració de l'equip, que de ben segur serà igual i esperem que més competitiu que el d'aquest any. Tenim el llistó alt però, ens agraden els reptes.
Juntament amb Raul Cruz, guanyador absolut Xallenge Senior-Master30 i 1er Senior. Joaquim Arroyo i la seva parella Noelia Sanz, presidents del club ciclista La Juncosa de Montmell, propulsors i membres de l'equip R.C. Telecomunicacions-Montmell, organitzadors de la volta ciclista Tarragona master, i que ara agafen la responsabilitat de la comisió per la temporada 2010. Molta sort i esperem el millor de vosaltres que sabem que valeu molt! Ens teniu al vostre costat.

2 comentaris:

albertbañeres ha dit...

Abans de que digueu alguna cosa... sapigueu que sota el maillot, portava la camisa maniga llarga que em varen obligar a arremangar!

quimontmany ha dit...

felicitats Albert. ets un super campió

l'any vinent més.

quim.