EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dimarts, 5 de gener del 2010

Denúncia a la FCC

Hola a tots els lectors.
Ara farà tres setmanes molts varem rebre un correu de la FCC on deia el següent:
A partir del proper dia 24 de desembre i fins el 4 de gener, es celebrarà la 47a edició del SALÓ DE LA INFÀNCIA, en horari de 11 a 20 hores, en el que la Federació Catalana de Ciclisme, com en anys anteriors disposarem d'un espai, amb un circuit d'habilitat permanent per a tots els nens i nenes.
La novetat d'aquest any és que comptem amb la col·laboració de "LA ALIANZA", i els federats de totes les categories i edats, contra la presentació de la vigent llicència podran realitzar la revisió mèdica de forma gratuita, vàlida per a la renovació de la llicència federativa 2010.
Aquest comunicat també estava a la pàgina web de la federació.
Des del meu humil espai voldria reivindicar que deixin d'enganyar als federats i s'esforcin una mica a donar millor l'informació i no ens facin perdre el temps.
La qüestió en concret és que per poder accedir a la revisió gratuita, primer has de fer acte de presència al saló amb els cost de 6 euros l'entrada. On allà molt amablement t'atendrà una jove que et donarà un fullet informatiu amb un num. de telèfon per demanar hora en un centre de dita mútua.
Seguidament quan truques al telèfon t'informen que la revisió s'ha de fer en un centre que està al mig de Barcelona i que no disposen d'hores fins d'aquí un mes i mig.
Bé, potser hi ha qui no te pressa per treure's la vigent llicència i que a més resideix a Barcelona o rodalies i no l'importa desplaçar-s'hi sense complicacions... En el meu i molts altres casos no és així i s'acaba optant per fer els procediments habituals a cada any.
Gràcies a la federació per fer-me perdre el temps desplaçant-me a Barcelona, pagar l'entrada al saló i gastar una trucada a un 902 par fer la consulta a la mútua.
Aquesta federació cada dia em desenganya una mica més...