EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dijous, 25 de febrer del 2010

Afinant la pretemporada.

Aquest hivern ha estat dels més freds i plujosos que recordo des de que practico el ciclisme, ara fa ja des del 2003. Tot i això, és l'hivern que més kilòmetres acumulo en la nova temporada.
L'esforç de la passada temporada per ser regular i mantenir les primeres posicions a la general, temia que em passés factura desmotivant-me de la bicicleta. Deixant de banda la flaca, molta feina i un fred que començava a amenaçar de valent.
El novembre i desembre, vaig acumular molt pocs kilòmetres pràcticament tots amb la BTT. Però al gener tot va fer una volta i em quedava a l'atur, massa hores davant l'ordinador enviant curriculums... necessitava una via d'escape.
Així doncs he començat a acumular kms i a posar-me les piles en les socials d'hivern preparant la nova temporada. Ara però, això s'acaba i dilluns començo una nova feina que em fara tenir que dossificar el dia i buscar noves hores per entrenar.
Aquest any amb la botiga de bicicletes MUNTBIKES, hem continuat amb el projecte de l'equip de ciclisme en la categoria senior-master30 i crec que hem aconseguit una escuadra molt completa. Tinc dipositades moltes esperances per aquest equip en la nova temporada.
S'ha de reconèixer que superar l'aconseguit l'anterior temporada 2009 serà una fita molt difícil però no menys impossible!
El primer i segon lloc master 30 de la Xallenge Catalana, la primera posició per equips en la matèixa, més el bon resultat obtingut en les prestigioses marxes cicloturistes de llarga distància, faran de la nova temporada 2010 tot un repte per el nou TEAM MUNT BIKES.
Aquesta setmana esperem rebre la nova equipació i estrenar-la en les últimes socials d'aquest hivern el diumenge 28, al trofeu Tnterclubs de Barcelona i al Gran Premí Inauguració dels Elits-sub23.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

ei albert,,,
aquest anys et veig molt fi, moltes hores entrenant i ara estás com jo amb una feina i trobar hores al dia(jo començo a les 19.00 hores quant entreno)
Per la clase que tens segú que estarás al davant del pilot.
salut i bici

MUNT BIKES ha dit...

AQUEST DIUMENGE ESTARA FET UN FIGURÍ! AMB LA NOVA ROBA.. QUE GUAPES LES POSAREM A TOTES...

TONI TIRADO ha dit...

Me alegro Albert que hayas encontrado curro.
Saludos!!

quimontmany ha dit...

Albert: Et felicito per haver trobat feina. Que et vagi molt bé. I per entrenar ja trobaràs hores. D'aquí un mes ja s'allarga el dia.

Apa-li nanu a reveure.

quim.