EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dijous, 6 de maig del 2010

Setmana de recuperació

Hola de nou!
Son molts els dies sense escriure en el blog però no he deixat de pedalar sempre que he tingut una mica de temps lliure. Aquesta pretemporada està resultant molt llarga i diria que una mica pesada ja que a aquestes alçades ja porto bastants kms i no hem pogut agafar ritme de cursa.
A tots els seniors master 30 us voldria dir que no baixeu la guàrdia i comenceu a preparar-vos perquè a finals d'aquest més segurament tindrem dues curses i esperem que sigui amb constància.
Dir-vos que estem acabant d'ajustar el calendari de competicions i ben aviat us l'anunciarem.
Penso que aquesta setmana es pròpia de plena tardor i no convida gens a agafar la bici, però avui amb el xubasquero a la butxaca he decidit sortir un parell d'horetes a fer una mica d'entreno de qualitat. Tot per no carregar-me molt de cames i pensant amb LA TERRA DE REMENCES d'aquest diumenge.
Cal dir que cada any m'he anat superant a mi mateix i ara tinc un grandíssim repte que son les 5 hores 1 minut a batre de l'any passat. No es pot sortir amb mentalitat de rebaixar el temps, ja que les condicions metereològiques no sempre poden ser igual de favorables i pensar que no sempre s'està al mateix nivell de forma.
Però un cop ficat en la ruta sempre intento donar el màxim de les meves possibilitats. Res més i si ens veiem a Remences, sort a tothom i a gaudir del ciclisme!