EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dilluns, 2 d’agost del 2010

De Vacances!!

Hola de nou!
Ahir varem assistir a la cursa número vuit de la temporada senior-master30 a Vila-seca. Just a l'equador de la temporada, on encara tenim per davant l'Agost i un apretat Septembre ple de curses.
En la cursa d'ahir un bon circuit el que ens havien preparat els organitzadors de Vila-seca, amb traçat ample, bones corves i bon asfalt. La llàstima els 35 kms de cursa, on podriem haver allargat una mica més.
Després de molts atacs i intents d'escapada, aconseguien marxar en Jaume Morales i Arnaitz Burgoa, dos corredors molt forts i que no eren vigilats per la general del Campionat. Per darrera en la última volta, sorprenia l'atac d'en José Mª Benitez que aconseguia arribar en solitari en la tercera posició i seguidament, jo que arrancaria en el tram final del circuit per arribar en la quarta posició i seguidament el company d'equip Claudi Bosch.
En ser una cursa molt matinera i amb poc desgast físic, en acabat de la cursa decidiem seguir amb l'entrenament, juntament amb els companys d'equip Esteban Iglesias i Oscar Requena i els amics Albert Sanchez i Arnaitz Burgoa.
Aprofitant que estàvem molt aprop de Vinyols, varem anar fins a Montbrió, Pantà de Riudecanyes i cap a Duesaigües per reconèixer el port de la Teixeta. Principal dificultat de la cursa del proper dissabte juntament amb els elits-sots23.
Avui primer dilluns de vacances i sortida per estirar cames. A les 9 cap a Parets a buscar a l'Oscar i seguidament direcció a Santa Eulàlia per trobar-nos amb el Joaquim i el Chicho.

2 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola Albert: Que gaudeixis de les vacances. Carai tu: et fas amb l'elit del ciclisme. Quina enveja. Si entrenes amb en "puritu" segur que puges el nivell. :-)

a reveure.

albertbañeres ha dit...

Amb el Joaquim només podem sortir a estirar cames! Tres horetes, esclar...