EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

diumenge, 19 de desembre del 2010

Sortides dominicals de base

Avui havia quedat amb l'Esteban per sortir a tres quarts de nou per fer la sortida llarga dels diumenges, quan m'ha trucat per dir-me que fés la meva que a Montmeló plovia i sortiria més tard. A les nou decidia sortir direcció a Sant Celoni sota un cel amenaçador de pluja i l'asfalt moll, desseguida que anava avançant l'asfalt estava sec però a Sant Celoni les gotes de pluja feien acte de presència cada vegada més.
He travessat Sant Celoni direcció a la Costa del Montsseny, on el cel estava completament net de núvols i el sol feia acte de presència. He fet la meva pujada a ritme per comprovar com es comportava el tormell lesionat, val a dir que força bé i que la bicicleta m'ajuda molt i no pateixo dolor.
Dalt de la Costa del Montseny es creua amb la carretera que vé del poble del Montseny, on hi ha unes fortes rampes i la carretrera és a l'amplada d'un sol vehicle. Batejat comunment com el Mortiròlo i per on pujaven la grupeta del diumenge d'Arenys de Munt Bikes.
Seguidament he anat amb la colla fins a Arenys de Munt a fer un refresc per seguir en solitari per la costa fins a Masnou, Font de Cera, Vilanova del Vallès, Montmeló i Granollers, acabant la meva segona sortida llarga amb 110kms. Poquet però poc a poc anirè augmentant el kilometratge de base juntament amb la recuperació del tormell.
Seguidament les fotos per ordre d'arribada al Premi Muntanya Voll-Damm-El Mortiròlo.

La meva Massi
Vicenç(il Capo)

Jose (El Arañazo)

Dani (nenet de Canet)

Jose(Bettini)

Xavi (El Pop)

Jordi Trens
Juan Puigvert
Albert Galicia

Quim (El Tauró)

1 comentari:

Xavi ha dit...

Hola Albert!!!

M'alegra molt veurat cada dia més recuperat. Et començo a veure molt i molt bé.
En un parell de setmanes més ja no et podre seguir roda.

Tot i així ja saps que vull fer una ruta llarga amb tu.

Ens veiem.