EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

diumenge, 1 de novembre del 2009

Comença la pre-temporada 2010

Primer vull començar amb una aclaració a les fotos amb la gorda. M'he assebentat que algú ha estat fent zoom a les fotos per veure quina burra porto!
Bé, res de l'altre mon. Es tracte d'una Rock Machine hand made in USA, quadre d'alumini, grup shimano deore LX, frens de disc hidràulics, rodes mavic, suspenció Rock Shox que no es bloqueja.
Total un ferro de 13.5 kgs, ja,ja ja... Si veieu un paio de 2 m amb un ferro a tota llet, tranquils ja petarà! ja,ja,ja...
Avui com cada primer de Novembre, he posat el contador de kilòmetres de la flaca a zero. Desde Granollers aquest matí feia un dia scrot, emboirat, lleig de collons.
Així que m'he afanyat a travessar la Roca del Vallés i passar el Parpers direcció a Mataró. Com trobo a faltar les suaus temperatures del Maresme i és que aquests dies està fent un estupendo estiuet de Sant Martí.
Trobada amb la grupeta d'Arenys de Munt al rest. La Vinya de Sant Cebrià de Vallalta, per planificar.... (esmorzar)...una miqueta... la temporada 2010 de les sortides els diumenges i properes marxes cicloturistes.
A partir d'ara intentaré portar a sobre la càmara per immortalizar grans moments.
Aquesta temporada promet molt de sí, ja s'ha donat llum verda a les tornades a Arenys. Marieta l'últim i qui no pugui seguir que porti diners pel tren! Quina mala llet que gasten aquests d'Arenys. Encara no entenc com tenen amics! je,je...
Aquesta ja té un temps, és de la pujada al Turó de l'Home.

1 comentari:

quimontmany ha dit...

albert: acabo de veure la foto on et lliuren el premi per guanya la challange 2009. felicitats.

ara el mallot et va un pel petit no??? fas una pinta que no vegis.
:-)

quim