EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dilluns, 20 d’abril del 2009

Final de setmana amb bon entrenament

Avui hem anat a Cervera per disputar la Marxa cicloesportiva Segarra-Solsones.
La principal amenaça, la pluja, ens ha respectat i hem finalitzat sense mullar-nos.
Una Marxa molt maca i de puja baixa (trencacames) on els principals atractius han sigut els dos pepinos que han trencat el gran grup.
El primer, l'Alt de les Maioles ja ha fet estralls i ha fet la primera sel.lecció.
Quan veig que el terra passa de ser esfalt ha ser cimentat, s'em posa la pell de gallina! No era exessivament dur, començava pujant suau i incrementant la pendent, gir de 270 º a l'esquerra i pepino cimentat, curt de uns 200m. El problema és que no parava de pujar i pujar i els que es tallaven patien de valent per enganxar el cap de cursa.
El segon, l'Alt de Santuari del Pinós on a molts s'ens ha aparegut la Mare de Deu!
Cullons quin pepinu, no s'havia com ficar-me sobre la bici rebregant-me com podia.
Sort que en arribar a d'alt era seguit d'una forta baixada i juntament amb uns 8 corredors hem pogut agafar els de davant formant un grup de 20 que arribariem junts a meta.
No he tigut un bon cap de setmana pel que fa a sensacions de cames. Un fort dolor muscular m'ha estat fent patir de valent.
Prova de això ha estat que no he pogut aguantar l'estrevada del grup en l'últim repetxo a l'entrada de l'esprint de meta on s'ha imposat l'amic David Alier.
Tot i així satisfet, trinxat i ara a descansar...

http://www.pccervera.org/MARXA%202009/resultats-marxa-llarga.pdf