EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dimecres, 3 de febrer del 2010

PRETEMPORADA OK!

Aquest any que el temps lliure m'ho permet, he decidit posar-me les piles i fer una bona preparació per l'inici de la propera temporada. Els darrers anys la feina no em permetia entrenar i quan s'acosta el fred no em motiva sortir a patir i preferia tancar-me al gim a fer peses i spinning.
No sóc partidari d'explicar els meus entrenaments, tothom entrena diferent i de la forma que pot i com millor s'ho pot combinar. Ja fa anys, vaig deixar de banda el pulsòmetre i m'agrada entrenar segons les sensacions i buscar la motivació com pot ser la d'entrenar amb un company que moltes vegades es torna rival.
Després d'un novembre i desembre amb pocs kms i tirant més cap a la BTT, aquest gener crec que ha anat força bé quant a kms en la carretera... no,no. No diré quants n'he fet, uns més altres menys...
Ara ja entrats al febrer, entrem en època de posar-se les piles quant a ritme de cursa i els diumenges decidim competir en les socials d'hivern. Ara els dimecres doncs, aprofitem per fer una mica de kms de fons.
Avui començant el dia amb temp. sota zero, hem acabat amb un dia esplèndid amb temp. suaus i un bon grapat de kms a les cames. No diré quants, però he acabat tocat.
Ara tocarà descansar i assimil·lar l'entrenament i preparar-se per la propera cursa del diumenge a Les Presses.
Els quatre cracks amb els que he compartit la sortida: Cruz, Giol, Dani, Toni.
Falten l'Alex en Martí i en Xavi que han escursat la volta.

Ho sento nois, una mica desquadrada... aneu massa ràpids!!

2 comentaris:

quimontmany ha dit...

Albert: Aquest any potser fins i tot triomfaràs sense baixar de l'autocar.

Estic segur que faràs una gran temporada ja ho veuràs. Que et vagi bé a Les Preses i no et retiris collons !!!

a reveure

quim.

Mariona ha dit...

Albert, el diumenge a Les Preses no et vaig saber conèixer... seré despistada...

A la propera sí, jjaja gaaaaaaaaaas!!