EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

diumenge, 16 de gener del 2011

acumulant kms

Avui hem sortit de Granollers a les 9 amb 5ªC amb l'Esteban, l'Oscar i el Josep per anar direcció Hostalrich, Mallorquines i Santa Coloma de Farners on ens hem trobat amb la grupeta d'Arenys i ens hem unit a ells en la tornada a Sant celoni i Collsacreu. Després del most al bar del Pavelló d'Arenys de Munt l'Esteban ha tirat cap a Lloret, la resta tots cap a les respectives cases i l'Oscar el Josep i jo hem anat per la ctra. de Mata fins a Mataró creuant pel centre direcció Argentona per anar a buscar el Parpers i cap a Granollers.
Jo després de deixar-los he anat fins al circuit de Montmeló on es disputava la II cursa social del Circuit on ha guanyat en superioritat el Jaume Morales amb el seu company de Tandem campions del Món 2010. L'esprint del pilot se l'ha adjudicat per un també conegut ciclista de la categoria Senior Master30, Raul Cruz. Campió d'España Senior en ruta 2010 i guanyador de la Xallenge Senior Master30 2009 i 2010.
Fins la setmana que ve, on segueixo acomulant kms per l'inici de la propera temporada 2011.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

I jo creia que feia quilometres.
Vas amb una cama i et sobre fuel.
De segur que aquest any estaras novament al davant dels master30.

GAS...

quimontmany ha dit...

Albert:
doncs déu ni do el ritme que portaveu per anar acumulant Kms. Ens vareu revolucionar en un tres i no res.

Ara podeu venir sempre que vulgueu, això si sense pals que els avis com jo patim.

Apa-li nanu, a reveure.

quimet