EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

diumenge, 30 de gener del 2011

Fiambre dels Canivals

Avui la grupeta dels diumenges feien "la Canival", 6 ports non stop fins arribar a l'últim. Arenys, Sant Pol, Sant Iscle, Collsacreu, Sant Celoni, Santa Agnès, Vilanova del Vallès, Font de Cera, Masnou, Vilasar, Argentona, Orrius, La Roca, Parpers, Dosrrius, Bordoi, Llinars, Sant Celoni, Collsacreu.
He sortit de Granollers a buscar-los a Cardedeu on m'han dit que ja faltava alguna unitat (Quim i Martí), seguidament a Font de Cera hi ha hagut una estirada i hem coronat 6 a dalt. Baixant el ritme s'ha ralentit i han enllaçat tots menys l'Emma, que ja mostrava fablesa i es quedava pujant.
Al Masnou ens hem trobat amb uns companys que ens esperaven, Dani, Pablo i Jordi i més endavant a Argentona ens venia a trobar en Miquel de Calella. Junts hem pujat l'Orrius on ja fet la primera gran selecció on perdiem en Jordi Roig, Juan i Albert de Sant Cebrià, en Jordi de Sant Andreu, Roger i Carlos, etc...
Seguidament hem pujat el Parpers on arribant a dalt he rebut una trucada de la grupeta menys matinera del Vallès (surten a les 10:30, si no fa fred) que venien per darrera i he punxat. Aleshores els canivals se'ns han menjat i ens hem quedat sols, s'han quedat amb mi en Dani en Pablo i en Jordi que venia amb els enderrerits.
Hem decidit baixar cap a la Roca i anar per Cardedeu i Sant Celoni a veure si agafavem el grup capdavanter un altra vegada però no, a Llinars ens hem trobat en Jordi que baixava de Bordoi sol i hem anat junts cap a Collsacreu. En arribar a Sant Celoni ens hem trobat amb en German que amb prou feines s'aguantava sobre la bicicleta... anava fent i l'hem deixat enrera però a Vallgorguina he tornat a punxar!(avui no era el meu dia de sort).
En sortir de Vallgorguina ens tornava a agafar en German amb ganes de vomitar, però l'hem deixat enrera, no fos cas que ens esquitxés... Després de parar al Pavelló d'Arenys de Munt a refer les forces hem seguit per la N-II , on al pas per Mataró ens hem trobat amb la grupeta de Mollet que feien la xispa i hem continuat junts.
A Montgat ens hem acomiadat d'en Pablo i en Jordi de Sant Andreu i hem continuat fent la Conreria, per rematar la sortida. En arribar a Sant Fost ens hem acomiadat cadascun cap a les seves respectives localitats, jo direcció Montmeló per anar cap a Granollers i acabar amb 160 kms i una mitja bona de 31 kms/h.
Grupeta canival pujant Orrius. Fins la propera!

2 comentaris:

Jordi Roig ha dit...

Gràcies un altre vegada per portarme fins a Arenys.
A tu iels teus companys moltes gràcies,així també he pogut veure un cadaver amb bici je je je...mira que anav malament en German.
Adeu i fins un altra,ha sigut un plaer

Xavi ha dit...

Collo!!!
Mai en tens prou???
Quin maquinot!!!!!
Després hem diras dels meus entrenaments...jajaja.
Per cert tens raó surto de conya ...jajaja...molt guapa la foto.
Espero que sempre punxis a les canívals sino ens mateu.
Per cert Jordi!!!
Dius que vas veure un cadaver???
JAJAJA... de veritat???
Conyes a part, molt divertida aquesta caníval.