EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dilluns, 14 de febrer del 2011

Debut a la Bisbal

Avui ens hem desplaçat amb l'Esteban a la localitat de la Bisbal de l'Emporda per participar en la primera cursa social d'hivern de les comarques Gironines. Allà ens hem trobat amb la resta de l'equip, Juanmi, Oscar i Dani, aquest últim ha aconseguit el seu primer podi i el de l'equip de la nova temporada amb la primera posició Senior.
Al començament, m'ha costat agafar ritme de cursa pel fort ritme en que s'ha començat i la falta d'escalfament i pràctica de curses. Una vegada he pogut anar recuperant posicions fins a colocar-me en el grup capdavanter he intentat no despenjar-me per evitar les fuetades.
Finalment la cursa ja estava feta amb l'escapada d'en Morales per davant i un petit grup perseguidor. Per darrera, el grup principal on ens trobavem la majoria, tots menys el Juanmi que s'ha quedat tallat al veures involucrat en una caiguda sense conseqüències.
Com la cursa ja estava feta, he fet el possible per ajudar al Dani en la seva classificació però m'ha perdut la roda en els últims metres en un esprint d'infart amb fortes vandades i molts corredors buscant una bona posició en els últims kms influits pel fort vent.
El proper diumenge, la segona a l'Estartit.Gràcies a Julie i a la Mariona per aquets grans reportatges fotografics i el vostre suport incondicional.

1 comentari:

MUNT BIKES ha dit...

guapUuUUUU ---gràcies!----
triumfadoor! --gràcies--

jajajaja!