EL TEMPS DE LLEURE. El lleure és aquell temps dedicat a les pròpies aficions que permeten el creixement personal, incloent la relació amb altres persones.

dimarts, 1 de març del 2011

II Cursa social Interclubs de Barcelona

Diumenge es va disputar la VII Cursa Social Interclubs de Barcelona on per poc, no vaig poder revalidar el títol en l'ajustat esprint final. Em vaig trobar amb un Oriol Escolano en plena forma i jo que tot just començo a trobar-me bé.
Amb aquestes ja son tres les socials en les que he participat juntament amb els companys de l'equip Munt Bikes pel 2011. Ara el proper diumenge, farem la presentació oficial de l'equip i en les properes setmanes ja començarem a competir en curses oficials de la Xallenge Catalana Sènior Master30 per aquest 2011.
Ha estat un molt bon cap de setmana per l'equip, amb el meu podi de 1er master30, segon absolut a Barcelona juntament amb el Juanmi i el d'en Dani 1er Sènior, que amb la resta de companys, Esteban, Sergi i Francesc que varen anar a la social de les Preses (Olot).
Ara, a seguir entrenant per preparar l'inici de la temporada que passa per la III Volta a les Comarques de Tarragona els propers dies 19 i 20 de Març.
Esprint final.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats Albert!
Segons m'han explicat, una molt bona cursa i desde el principi. Molt bé!
Salut!